Europæisk konference 2017: Nu er det lige op over

Vi har i samarbejder på kryds og tværs og hen over landegrænser planlagt, arrangeret og gjort ved de seneste tre-fire års tid. Og efter weekenden blænder vi endelig op for den: Deafblind Internationals store europæiske konference om døvblindhed 2017.
I skrivende stund lægger gode kræfter den sidste hånd på de sidste ting, som skal ordnes. Vi glæder os til at tage imod alle konferencedeltagere, oplægs- og workshopsholdere, debattører og alle andre, som skal være med til at dele og udvikle viden om døvblindeområdet i bestræbelserne på at sikre de bedst mulige rammer for mennesker med døvblindhed i hele verden.

Selv om det i princippet er en europæisk konference, vil der være ca. 500 konferencedeltagere – mennesker med døvblindhed, fagfolk, interesseorganisationer, forskere, politikere og andre interessenter – fra en pæn del af hele verden (33 forskellige lande). De vil kunne opleve ca. 50 workshops, 5 keynote speakers, 10 plenary speakers, 16 posters, 4 prækonferencer, 6 special events, 20 oplæg på forskningssymposiet, 40 frivillige, 1 Great Debate – og en velkomstreception samt 1 social dinner. Plus det løse.

Hvis du skal med til konferencen, vil vi gerne opfordre dig til at dele din oplevelse af den i den åbne Facebook-gruppe Share#dbi2017denmark. Og ellers under #dbi2017denmark, hvor du finder det relevant, f.eks. på dit favorit sociale medie.

Følg også gerne med på konferencens officielle Facebook-side/Dbi 2017 Denmark og på Twitter/DbI 2017 Denmark @dbi2017denmark. Her vil vi løbende poste alverdens ting fra konferencen.

Læs mere om konferencen, se detaljeret program, muligheder for (tilmelding til) events, præsentation af alle talerne mv. på www.dbi2017denmark.com.

Opdateret