CDH har opnået det økologiske spisemærke i bronze

Mellem 30-60% af al mad og drikke, som vi serverer for brugere og ansatte, er nu er økologisk. 

Vi er så stolte af, at bronze-målet nu er nået. Køkkenpersonalet, som jo er dem, der har hænderne i økologien til dagligt, har ihærdigt og fantasifuldt smøget ærmerne op for at opnå spisemærket. Der har været brug for det gode initiativ, fantasi og noget stædighed, for det er ikke helt ubesværet at "omlægge" til økologi. Det er heller ikke gratis, og ambitionen om bronze-mærket fik ikke nogen ekstrabevilling med i kølvandet. Alt skulle klares inden for de eksisterende rammer. Det er nu lykkedes - endda tidligere end oprindeligt planlagt. Og ikke nok med det: Vi er tæt på det økologiske spisemærke i sølv også.

I dag har vi fejret bronzemærket med manér: Hele centrets køkkenstab inviterede til en øko-frokostfestbuffet for alle interesserede brugere og ansatte. Gymnastiksalen var helt fyldt. 

Opdateret