Døvblindhed.dk er i luften

Spritny blog gør det nemmere og hurtigere at dele viden på døvblindeområdet i hele landet.

Kender du det? Du har ”noget,” som du ”bare gør” i dit daglige arbejde, og som gør hverdagen bedre for borgeren. Det samme har rigtigt mange fagpersoner på døvblindeområdet, for viden om døvblindhed opstår i praksis. Men det er ikke sikkert, at den viden, som virker, bliver bredt ud til en større skare, hvor den sikkert også vil virke. Men nu bliver det nemmere at hjælpe hinanden i arbejdet med mennesker med døvblindhed.

Bloggen døvblindhed.dk er nemlig lige gået i luften. Her kan du, som arbejder i døvblindefeltet, nemt både bidrage med, efterlyse og hente højt specialiseret viden om alt det, som virker i arbejdsdagen. Store og små indsatser, som gør hverdagen bedre for borgerne. Og som hjælper dig i din opgaveløsning.

Der er så meget tavs viden om ting, som ”bare virker” derude. Intentionen med dovblindhed.dk er at gøre denne viden fra hverdagen tilgængelig for alle interesserede, så flest mulige borgere kan få glæde af det, vi kan og gør rundtomkring.

Velkommen på døvblindhed.dk. Hvor du allerede nu kan læse blogindlæg om bl.a. stjernestunder på botilbud Kloden, om at bringe tegnsprog med ind i fremtiden mv.

Del endelig, så bloggen kommer ud til så mange interesserede som muligt. Tak for hjælpen.

PS: Bloggen har også en relateret Facebook-gruppe, Døvblindhed.


Opdateret