Det gode voksenliv med høretab_Konference 22. og 28. august 2020

Arbejder du med voksne med høretab? Og kunne du tænke dig at blive klogere på, hvordan alle involverede parter bedre kan understøtte "DET GODE VOKSENLIV MED HØRETAB"? F.eks. sikre gode overgange mellem uddannelse og job? Bare for at nævne ét af mange temaer. Så sæt kryds i kalenderen den 22. august (Aarhus) eller den 28. august (København). For her holder vi sammen med CFD to power-konferencedage, hvor et massivt fokus vil være på netop ovenstående.

Stay tuned her på kanalen, hvor vi snart fortæller mere.

PS: Programmet er ens på de to konferencedage.

PPS: Del endelig dette tip om de to konferencer, så dine kolleger og andre interesserede også kan sætte kryds i kalenderen. Mange tak. ;-)

#høretab #cdhtilbuddene #cfd #konferencehøretab #hvisduarbejdermedvoksnemedhøretab

Opdateret