AFLYSNING! Temadagene om DET GODE VOKSENLIV MED HØRETAB

Vi har jo stillet jer to interessante temadage i udsigt i Aarhus og København i slutningen af august. Fokus skulle være på, hvordan man bedst muligt kan understøtte det gode voksenliv med høretab. Disse temadage har vi nu valgt at aflyse pga. COVID-19, som jo påvirker alle områder i samfundet – og ikke bare her i foråret.

Vi antager eksempelvis, at langt de fleste ressourcer i efteråret vil blive brugt på direkte borgerrettede opgaver, og at det naturligt nok vil gå ud over muligheden for at deltage i temadage på det tidspunkt.

MEN – fortvivl ikke! ”Det gode voksenliv med høretab” er et alt for vigtigt emne til bare at lade ligge. Derfor er vi allerede i gang med at forberede to nye temadage i starten af 2021. Så hold øje her på kanalen. Vi melder datoer, indhold mv. ud, så snart vi kan.

Opdateret