Vi indfører parkeringskontrol på Kollegievej og Danalien

Det gør vi den 26. maj 2021, og vi gør det for at sikre, at det kun er ansatte og andre med ærinde her hos os, som bruger vores parkeringspladser. 

Kursusdeltagere, gæster, pårørende mv.

Gæster kan parkere i max. 30 min. (Kollegievej) eller max. 15 min. (Danalien) uden at registrere bilen. Husk at stille P-skiven. Hvis man ønsker længere parkeringstid, skal man registrere sin bil på en af de tablets, som findes i nærheden af samtlige indgange. Så har man gratis parkering hele den pågældende dag.

Pårørende, samarbejdsparter mv., som ofte har ærinder på Kollegievej eller Danalien, kan også få en fast P-tilladelse. De skal blot kontakte Kirsten Mølkær Pedersen (kimp@rn.dk) eller Helena Moldt Gaardbo (h.gaardbo@rn.dk) i OKS' administration, som ligger på første sal på Kollegievej 1.

Opdateret